Postproduktionstudenter 2013-05-29

Postproduktionstudenter på branschminglet

Du har väl inte glömt branschminglet på Stockholms dramatiska högskola torsdag 30 maj? Förutom att mingla med kollegor och möjlighet att se utdrag ur dokumentärfilmarnas och tv-producenternas examensfilmer, har du även chansen att träffa våra tre begåvade studenter från kursen Postproduktion.

Om utbildningen

Utbildningen handlar om helheten kring postproduktionen: från det att råmaterialet, bild och ljud, lämnar inspelningsplatsen till att filmen som färdig kopia når publiken. Studenterna har kunskap om budget, planering och om de konstnärliga och tekniska beslut som gagnar produktionen. Här kan du läsa mer om kursen.

Åsa Ewaldh
asa@ewaldh.com 070-310 33 30
Åsa har tidigare arbetat som produktionsledare med tv-serier, dokumentärfilm, reklamfilm och kortfilm. Hon har bred teknisk och administrativ kompetens inom produktion och efterbearbetning.

Charlotta Weckström
charlottaweckstrom@gmail.com 073-926 36 62
Efter examen i filmproducentskap började hon jobba på olika långfilmer och tv-program, bland annat som produktionsledare på YLE. Finland kändes dock för litet och hon bestämde sig för att flytta till Sverige och började jobba på Filmlance och produktionen Arne Dahl.

Under studietiden jobbade Charlotta som klippassistent på bland annat filmen Snabba cash 3.

Mattias Valenca
mattias@nattlek.se 073-646 21 66
Mattias kan det mesta om arbetsflöden, codec:ar och format. Bygger gärna egna system, har mycket "hands-on"-kunskap och hittar smarta lösningar på unika problem.

”Jag strävar efter att ligga i teknisk framkant och samtidigt balansera detta gentemot produktionernas behov. Brinner för att strömlinjeforma och effektivisera postproduktion så mycket som möjligt.”


Stockholms dramatiska högskola - Stockholms konstnärliga högskola
Stockholm Academy of Dramatic Arts - Stockholm University of the Arts

Tel +46 8 49 400 000, www.stdh.se, www.sada.se
StDH på facebook

www.uniarts.se

Ser mailet konstigt ut? Klicka här
Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här
Följ oss på Facebook