Nyhetsbrev 2013-10-10
Studenterna på Skådespelarprogrammet på svenskt teckenspråk

Nyhetsbrev 4, 2013

DEPARTURE ON TOUR 2013

DEPARTURE ON TOUR 2013 är en föreställning i sju akter från avgångsklassen i skådespeleri på svenskt teckenspråk. Föreställningen spelas 25 och 26 oktober på Stockholms dramatiska högskola och går sedan vidare på turné till Danmark, Finland och Norge. Biljetter bokas via www.stdh.se från och med fredag 11 oktober.

DEPARTURE ON TOUR 2013 är en audiovisuell, tragisk, komisk och mänsklig föreställning byggd på material som studenterna själva skapat. Studenterna, som kommer från Sverige, Finland, Norge och Danmark, går sitt sista år på Skådespelarprogrammet på svenskt teckenspråk och det ni får ta del av är deras innersta och yttersta tankar och visioner.

Varmt välkomna att resa med oss!

Läs mer om föreställningen

Läs mer om Skådespelarprogrammet på svenskt teckenspråk

Öppet hus

15 november är det Öppet hus på Stockholms dramatiska högskola. Välkommen hit för att träffa studenter, lärare och övrig personal och för att titta på våra lokaler. Vi håller dörrarna öppna mellan kl. 14-19. Mer information om Öppet hus kommer i vårt nästa nyhetsbrev.


Våra utbildningar

Fristående kurser

Just nu finns sex fristående kurser att söka. Välj mellan:

Sista ansökningsdag är nästa torsdag 17 oktober förutom för Mästarklass i berättande som har sista ansökningsdag 15 januari 2014. Kursstarter under våren 2014.

Treåriga kandidatutbildningar - filmutbildningarna skjuts upp

4 november startar ansökningsperioden till flera av våra treåriga kandidatutbildningar. Filmutbildningarna skjuts däremot upp vilket innebär att kandidatutbildningarna Dokumentärfilm, Filmfoto, Filmljud, Filmklippning, Filmmanus, Filmproduktion och Filmregi inte kommer att starta hösten 2014. Du kan läsa mer om anledningen till varför filmutbildningarna skjuts upp här.

Sista ansökningsdag för de övriga utbildningarna är 15 januari 2014. Utbildningarna startar hösten 2014.

All information om hur ansökningsprocessen går till för respektive utbildning kommer att finnas tillgänglig här på vår hemsida 28 oktober.

Välkommen med din ansökan!


Stockholms dramatiska högskola - Stockholms konstnärliga högskola
Stockholm Academy of Dramatic Arts - Stockholm University of the Arts

Tel +46 8 49 400 000, www.stdh.se, www.sada.se
StDH på facebook

www.uniarts.se

Ser mailet konstigt ut? Klicka här
Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här
Följ oss på Facebook