2015-03-19

Kostnadsfritt för ungdomar och -klasser!

Möta hösten tillsammans?

Är du som jag lite rädd för kylan och mörkret? Behöver du också en kram för att orka leva med nationalsocialister i riksdagen? Vill du berätta om din dag och ha nån som spanar in dig när du duschat? Hör av dig.
/Anna Vnuk och mimskådespelarna åk 3, StDH

Nu har du och dina elever möjlighet att gå på teater helt utan kostnad! Vi erbjuder gratis biljetter till föreställningen Möta hösten tillsammans? som precis spelat fyra hyllade föreställningar på Dansens Hus, och nästa vecka flyttar över hit till Stockholms dramatiska högskola (StDH) och spelar fram till 17 april. Ordinarie pris på Dansens Hus var 230 kr, men vi tycker att alla teaterintresserade ungdomar ska ha råd att se och uppleva den här dans- och mimföreställningen om kärlek! Föreställningen är lämplig från högstadiet och uppåt.

Boka kostnadsfritt med "Ungdomserbjudandet"!

Du bokar fribiljetter genom att mejla antal biljetter och datum (se nedan)  till biljett.stdh@uniarts.se  Eleverna kan komma i grupp på dagföreställningarna, eller på kvällstid om det passar bättre. De är också välkomna att mejla och boka kostnadsfritt själva via mejlen ovan, om de hänvisar till "Ungdomserbjudandet". Det går också bra att ringa och boka via mig på tel 08-49 400 552.

Efter föreställningenfinns, för den om vill, möjlighet att träffa, prata med och ställa frågor till studenterna och de medverkande.

Om föreställningen

Mats Strandberg (författare till triologin Cirkeln, Eld och Nyckeln)  skriver så här om föreställningen:
Medicin i höstmörkret
Ikväll var jag och några vänner på Dansens hus i Stockholm och såg Möta hösten tillsammans?. En dans- och mimföreställning om en grupp udda människor som samlas för att gå i kurs hos en kärlekscoach.
Gå och se den om ni har möjlighet. Gör det bara.  Ni kommer må så fruktansvärt bra efteråt. Jag lovar. Det är en föreställning som är helt befriad från cynism. Den är helt urflippad, som en fars för oss som hatar fars egentligen, men den är också ömsint och rörande. Och den har tryckardans till Lady In Red. Och även om karaktärerna är karikatyrer är de ändå fullt igenkännbara; det känns som om jag träffat dem i verkligheten allihop!

Det är koreografen, dansaren och regissören Anna Vnuk  som tillsammans med StDH:s mimskådespelarstudenter, har skapat föreställningen och liksom Anna Vnuks tidigare verk kännetecknas även det här av direkthet, humor och värme. Pjäsen är en hyllning till kontaktannonserna i tidningarna som blir allt färre när kärleksjakten flyttat till Tinder och andra dejtingappar...

Medverkande

Skådespelare i föreställningen är examensstudenter på StDH:s utbildning inom mimskådespeleri:

webb_banner_480px_motahosten3

banner_webb_motahostentillsammans

banner_webb_500px_motahosten2

Foton: Jonas Jörneberg


Följ StDH på Facebook och Instagram


 


Stockholms dramatiska högskola - Stockholms konstnärliga högskola
Stockholm Academy of Dramatic Arts - Stockholm University of the Arts

Tel +46 8 49 400 000, www.stdh.se, www.sada.se
StDH på facebook

www.uniarts.se

Spelschema

 • Tisdag 24 mars kl 19 - Nypremiär!
 • Onsdag 25 mars kl 19
 • Fredag 27 mars kl 14
 • Fredag 27 mars kl 19
 • Lördag 28 mars kl 16
 • Tisdag 7 april kl 19
 • Onsdag 8 april kl 14
 • Onsdag 8 april kl 19
 • Fredag 10 april kl 19
 • Lördag 11 april kl 19
 • Måndag 13 april kl 14
 • Måndag 13 april kl 19
 • Tisdag 14 april kl 19
 • Torsdag 16 april kl 19
 • Fredag 17 april kl 19

Föreställningarna spelar i Ettan, T-huset
Stockholms dramatiska högskola
Valhallavägen 193

Hitta hit

T-bana: Åk röd linje 13 till Karlaplan, uppgång Valhallavägen (norra uppgången). Gå sedan Valhallavägen österut, mot Gärdet. Högskolan ligger på vänster hand efter Gärdesskolan.

Buss: Busslinjerna 1, 4, 56, 72 och 76 stannar nära Stockholms dramatiska högskola.

Ser mailet konstigt ut? Klicka här
Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här
Följ oss på Facebook