Foto: Jonas Jörneberg Foto: Jonas Jörneberg

Bangaren till Göteborg

Evin Ahmad, Skådespeleri åk 3, tar sin egen Departure-föreställning till Göteborgs Stora Teater och scen.

Nu är det Göteborgs tur att se sistaårsstudenten Evin Ahmad i sin egen berättelse om vänskap, drömmar och att växa upp. Om hur en som ung ständigt på olika sätt försöker att "passa in", om hur makt fördelar sig i olika rum men också vad som händer när vuxenvärlden sviker.

"Vi hajade verkligen det här med stil och mode, jag, Samra och Hulya vår standard outfit var: vit t-shirt, basketshorts, Intersport tofflor och matchade Intersport strumpor. Vi förstod aldrig grejen med att ha på sig tajta jeans och söta toppar om vi ändå bara skulle sitta på en smutsig bänk hela dagarna. Men dom som VERKLIGEN hajade det här med stil och mode det var: Linda, Sofie och Angelica."

Manus, regi och medverkan: Evin Ahmad

Föreställningen Bangaren kom till under 2014 års Departure.

Evin Ahmad går sista året på  Skådespeleriutbildningen på StDH och tar sin examen till sommaren. Hon har redan medverkat i en rad TV- och filmproduktioner. Just nu är hon aktuell i SVT:s nya serie "Blå ögon" och i "Aina 112" på TV 6. Under 2015 kommer hon att synas i Kjell Sundvalls nya långfilm ”I nöd eller lust” samt i de nya Beckfilmerna.

Läs mer:

 

 

 

Share |

Datum och biljetter

Tisdag 7 april kl 19.00

Pris: 100 kr // Längd: 50 min // Kristallbaren är öppen från kl 18

Mer informtion och biljetter via Stora Teatern i Göteborg.