Foto: André Stéfano

Cabaret Stravaganza

Brasilianskt gästspel av Companhia de Teatro Os Satyros i samarbete med Stockholms dramatiska högskola och Unga Klara.

Teatro Os Satyros är ett av Brasiliens mest kända teaterkompanier och deras senaste föreställning Cabaret Stravaganza har nominerats till det prestigefyllda Brasilianska teater priset. En kabaret med extra allt, där tolv skådespelare på scen utforskar mötet mellan ny teknik och människans utveckling, och utmaningarna som uppstår däremellan. En underbar blandning i ett drömliknande delirium.

Förutom de brasilianska skådespelarna medverkar även Katta Pålsson från Unga Klara (och tidigare medarbetare på Teaterhögskolan), Ulrika Malmgren, Lektor i scenisk gestaltning på StDH samt Simon Norrthon, skådespelare (och prefekt på institutionen för skådespeleri på StDH).

Cabaret Stravaganza spelas på Unga Klara 19-23 mars.

19/3 kl 19.00
20/3 kl 19.00
21/3 kl 22.00
22/3 kl 19.00
23/3 kl 18.00

Seminarium

Teater som samhällsförändrande kraft,
18 mars kl. 19.00-21.00

Suzanne Osten från Unga Klara möter Rodolfo García Vázquez en av grundarna av Companhia de Teatro Os Satyros i Brasislien som genom sin undersökande och experimentella teaterverksamhet genomfört stora kulturella och sociala insatser för en hel stadsdel i Sao Paolo som tidigare var hårt drabbat av kriminalitet, prostitution och droger. Medverkande Rodolfo García Vázquez, Suzanne Osten och Stockholms dramatiska högskola.

Share |

Biljettbokning

Obs! Spelas på Unga Klara, Kulturhuset, Sergels torg, Stockholm

Biljetterna bokas via Unga Klaras hemsida.

Läs mer om Cabaret Stravaganza.